Om mig

Siden 20-årsalderen har jeg arbejdet med at udvikle min stemme og har oplevet på min egen krop, hvad det kræver. Jeg har spillet teater, lavet operaimpro, sunget i kor og solo på teatre og med orkestre.
I 2004 blev jeg kandidat i klassisk sang fra Syddansk Musikkonservatorium. Derefter tog jeg 3 år til Berlin og New York, hvor jeg videreuddannede mig på et internationalt højt niveau. Det var også her, at min interesse for bevidsthed om og træning af åndedrættet og kroppen for professionelle stemmer blev vagt.
Under mine internationale studier samarbejdede jeg tæt med body workers inden for bl.a. alexanderteknik, feldenkreis, gyrotonic, yoga, mindfulness, akupunktur, body dynamics.
Da jeg vendte hjem til Danmark, supplerede jeg mine studier med uddannelse i stemmerehabilitering.
I 2009 åbnede jeg dørene til min virksomhed Voice in Motion. Her arbejder jeg med at skabe et dynamisk samspil gennem stemme og krop. I arbejdet med den enkelte og grupper er der fokus på at skærpe såvel fysisk som psykisk bevidsthed, fordi begge dele har indflydelse på stemmen.

Kombinationen af at være uddannet sanger og at kende instrumentets fysiologi inde fra samt mine mange års arbejde i praksis med andres stemmer giver mig et helt særligt grundlag for at arbejde lige præcis DIN stemme.  

Kontakt Naja Månsson, mail info@najamaansson.dk eller telefon 50413327
Link til kort video:
STEMMEN I KROPPEN med Naja Månsson. Fotograf Malene Natalie. – YouTube