For sangere og skuespillere

Stemmemassage og eller stemmeteknisk træning.

Spændinger i hals og strube kan være årsag til, at stemmen ikke kan udtrykke sig frit. Spændinger kan også skyldes at du holder vejret tilbage eller ikke trækker det dybt nok. Spændinger kan have fysisk såvel som psykisk baggrund. Men uanset årsag er spændinger til at komme af med.
Manuel stemmebehandling er en massage, hvor jeg – med afsæt i en grundig vurdering af din stemmes aktuelle funktion – der afspænder og revitalisere din stemme. Dette omfatter afspænding af kæbe, strube, tunge, hals, nakke og åndeddrætsrelaterede muskler.

Derudover vejleder jeg i kropslig bevidsthed af stemmeteknisk kunnen, herunder bla. artikulation, airflow, støtte mm.

Massagen øger gennemslagskraft og dynamik i stemmen. Den balancerer din stemmen så dit fulde potentiale kommer til udtryk.

Den professionelle stemmebruger skal kunne performe frit og blive taget alvorlig. Den professionelle stemme har mange udtryk, kan varigere i styrke, den er tydelig og farverig. Professionel stemmetræning vil hjælpe dig til at kunne kommunikere autentisk så du brænder igennem i den kontekst hvor du skal bruge din stemme professionelt.
Stemmetræning tilbydes som 1:1 sessioner, som både kan være fysisk og online.

Jeg har 20 års erfaring med at arbejde med professionelle stemmer der bla. arbejder med dubbing, teater, film, podcasts, lydbogsoplæsning, foredrag, og stand up.

Pris: 750 kr. for en times session. Klippekort til 10 sessions koster 6500 kr.

Kontakt mig på mail info@najamaansson.dk eller på telefon 50 41 33 27

Adresse: Tagensvej 85, 4. Sal (bus 6A fra Nørreport til Haraldsgade eller Metro station Skjolds Plads) onsdag, torsdag og fredage.

samt  Eirsvej 33, Helsingør alle ugens dage, aftentider.

Jeg har 13 års erfaring med at massere stemmer og samarbejder bla. med Den Danske Scenekunstskole, Dansk Skuespillerforbund, Den Jyske Opera, Den Norske Opera og Ballett, Operahøyskolen KHIO, Academy of Arts Reykjavik, Universitetet i Tromsø, Savery Academy, Danmarks Radio/TV samt med sangere og skuespillere på landets mange teatre og musicalscener.