Kursus i oktober og november 2021 på DSF

Dette kursus henvender sig til skuespillere, sangere og musicalperformere.

Det er et stemmeværksted, hvor vi arbejder med kropsbevidsthed og åndedrætstræning for den professionelle stemme. Dette er ikke sangundervisning, men kropstræning og kropsbevidsthed for at styrke en sund stemme. Du får redskaber til daglig træning og vedligehold af stemmen. Det er fysisk træning med fokus på at afspænde og styrke bl.a. core muskulatur, ryg, mellemgulv, kæbe, hals og nakke.

Vi afprøver forskellige øvelser, og du får mulighed for at finde ud af hvilke øvelser og hvilken type træning, der gør din stemme bedre. Det er nemlig ikke ens for alle.
 
To af undervisningsgangene vil vi være akkompagnereret af en pianist, hvor deltagerne får mulighed for at teste, hvad de forskellige øvelser gør ved sangstemmen.
 
Individuelle behandlinger (max 20 pladser).
Udover træning om torsdagen er der 1 times individuel session pr. deltager. Deltagerne aftaler selv tid med Naja ved fremmøde til træningen om torsdag . Solo sessions  foregår Dec. 2021 og januar 2022. Individuelle tider skal aftales senest til sidste træning d. 25. november.
Der er ubegrænset plads til træningen, dog max plads til 20 solo tider. Tildeles efter først til mølle. 

Naja har 10 års erfaring med at massere og behandle professionelle stemmer. Hun har efter sin kandidatuddannelse i klassisk sang specialiseret sig yderligere indenfor faget. Herunder uddannelse i stemmerehabilitering hos Anne Rosing, super vision hos voice teacher Trish McCaffrey i New York, alexanderteknik lærer Ann Rodiger i New York, danser Guido Witte i Berlin, akupunktør Henry Buck i New York og voice coach John Norris i Berlin.

Naja har bl.a. arbejdet med sangere og skuespillere på workshops i hele Skandinavien. Fredericia Teater. Det Kongelige Teater. DR, Den Norske Opera. Savery Academy.

Torsdage fra 28. oktober – 25. november

Tilmelding via dette link:

Alle aktiviteter – Dansk Skuespillerforbund (skuespillerforbundet.dk)